Billig flytning i København og Sjælland

Søger du et billigt flyttefirma til din flytning?

Søger du et erfarent flyttefirma til billig flytning i København og Sjælland, så er M&J Flyt den rette samarbejdspartner. Vi står klar til at hjælpe dig med din flytning – til billige priser! Uanset om du flytter i hus, flytter hjemmefra for første gang eller noget helt tredje, kan vi være behjælpelige med alt det praktiske.

Fremragende service til billige priser

Vi har gjort det til en mærkesag at tilbyde flytning til billige priser og samtidigt give vores kunder den bedste service. Med vores hjælp kan du komme ordentligt på plads i dine nye omgivelser. Lad os stå for hele projektet.

Vi rådgiver dig meget gerne

Vi står klar til at rådgive og vejlede omkring alle aspekterne af både flytningen og transporten. Med de helt rette kompetencer og det rette udstyr, kan vi varetage enhver form for flytning for både private og erhverv. Vi sammensætter et tilbud ud fra dine behov og giver dig den bedste pris.

Kontakt os for et tilbud på billig flytning

Vil du have et billigt flyttetilbud, er du meget velkommen til at udfylde vores formular. Du kan også til os på telefon 2751 0080 eller skrive på mail info@mjtransport.dk, hvis du har det mindste spørgsmål

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os