Flyttetilbud

Få et gratis flyttetilbud

Få et stærkt og gratis flyttetilbud på lige netop din flytning i København og resten af Sjælland. Vi skræddersyr tilbuddet alt efter, hvor meget du behøver hjælp til. Vi klarer både de små flytninger såvel som de større, mere omfattende flytteprojekter for private og erhverv. Det er helt uforpligtende at få et flyttetilbud, så kontakt os endelig for at høre mere om vores priser.

Professionelt flyttefirma

Det kan være et stressende og uoverskueligt projekt at flytte selv – især hvis du bor i lejlighed, og det kræver at gå op og ned ad trapperne med de tunge møbler flere gange. Undgå dette ved at få et professionelt flyttefirma til at varetage flytningen for dig. Vi gør det nemt, effektiv og billigt! Vi har rigtig gode priser og giver dig et helt unikt flyttetilbud. Når du bestiller hjælp fra M&J Flyt, bliver du mødt af positive og erfarne flyttemænd, der hjælper dig ordentligt på plads i dine nye omgivelser.

Vil du have et flyttetilbud?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende flyttetilbud. Udfyld formularen her på siden eller bestil et konsulentbesøg, så vi kan komme ud og vurdere opgaven. Aftal et tidspunkt for besøget på telefon 2751 0080 eller mail info@mjtransport.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os