Flyttefirma København

Få hjælp af et flyttefirma i København

Undgå ondt i ryggen og den stress, der kan være forbundet med flytning. Få et professionelt flyttefirma i København til at klare det hele for dig! Hos M&J Flyt holder vi overblikket og sørger for, at alt bliver flyttet fra A til B på bedst mulig vis. Vi værner om dine ejendele og håndterer alting ekstra forsigtigt. Som kunde er du altid vores prioritet.

Alle slags flytninger

Flytter du som privatperson eller virksomhed? Vi klarer flytning for både private og erhverv. Vi har 10 biler i forskellige størrelse, så vi kan stå for både mindre og større flytninger. Med beliggenhed i Lyngby, kører vi i hele København og omegn. Vi er meget fleksible omkring flyttetider, så lad os aftale, hvornår det passer dig bedst.

Få et gratis flyttetilbud i dag!

Skal vi hjælpe dig med at flytte?

Ønsker du hjælp til flytning, er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi sender gerne en konsulent ud til vurdere, hvor meget flytningen vil koste, og du vil modtage et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Lyder det som noget for dig? Så ring til os på telefon 2751 0080 eller skriv på mail info@mjtransport.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os